Tennislessen

We hebben goed nieuws voor onze tennisleden! Wij hebben meerdere gesprekken gevoerd en het gevoel was al gelijk goed. Met ingang van het nieuwe zomerseizoen gaat Jaap van Pelt de tennislessen bij ons verzorgen. Lees de boeiende introductie van Jaap even door en kom op 30 maart om 15.00u kennis maken!

Even voorstellen Jaap van Pelt

Beste tennisvrienden,

Nu mijn ex-stagiair Robbert afscheid neemt bij de Toss wil ik me graag aan jullie voorstellen. Jaap van Pelt, tennistrainer met ervaring bij een tiental verenigingen waar ik stuk voor stuk 3 jaar of langer geweest ben. (dus reken maar uit 😉) In mijn loopbaan als trainer heb ik mooie dingen meegemaakt, van zomertenniskampen voor de kids tot het begeleiden van profs in hun grand slam toernooien.
Zelf was ik meerdere jaren semi-prof betaald voetbal en clubkampioen bij Tennisvereniging Randenbroek en onlangs speelde ik mee in de Nederlandse 60 plus kampioenschappen. Meer info kan je vinden op mijn LinkedIn profiel.

Motivatie

Mijn sportcarrière heeft zich voor een groot deel op professioneel niveau afgespeeld. Op het moment kan ik ook erg genieten van lessen aan recreatieve leerlingen; in de loop der jaren heb ik een ontwikkeling doorgemaakt richting de intermenselijke aspecten van sport. Ik geniet van de interactie met mijn leerlingen en merk dat de communicatieve kant en tactische tips voor mijn leerlingen ook een toegevoegde waarde hebben.
Dit laat onverminderd dat ik volle aandacht blijf besteden aan een verantwoorde opbouw van mijn trainingen en een serieuze bewaking van de doelen en vooruitgang. En dat, die combinatie van serieuze lessen en aandacht voor jullie, mijn leerlingen, maakt dat ik nu met veel plezier uitzie naar de lessen aan jullie. Ik zal op woensdagavond lessen op alle gewenste niveaus (beginners, recreatief tot competitie)  gaan geven. Dat kan in de vorm van groepslessen met 2,3 of 4 man of als privé les. Mogelijk wordt ook maandagavond lesavond.
Op zaterdag 30 maart zal ik vanaf 10.30 u aanwezig zijn bij Robberts voorbereiding competitietraining en zal ik zelf van 15.00 uur tot 16.00 uur een proefles geven voor alle belangstellenden. Je bent van harte uitgenodigd om hierbij langs te komen, kennis te maken en een gratis proeflesje te volgen.
Heb je vragen neem dan contact met mij op;
[email protected]
06 103 68 316

Opgave voor de tennislessen kan door het invullen en verzenden van het formulier op deze link; inschrijfformulier

Tot ziens op de baan.

Jaap van Pelt