Tennisles

Alle tennislessen op de Toss worden door de The Tennis Factory georganiseerd.

The Tennis Factory is opgericht in november 2014 door Robbert van de Hoef. Robbert heeft ruim 10 jaar ervaring in de tennis branche en heeft van zijn passie zijn werk gemaakt. Na actief te zijn geweest bij een aantal verenigingen en tennisscholen besloot Robbert zelf een tennisschool op te zetten. The Tennis Factory moet voor iedere leerling een fijne omgeving zijn waarbij zorg gedragen wordt voor een geweldige beleving in het begeleiden en coachen van mensen op het gebied van tennis.

The Tennis Factory heeft een ruim trainingsaanbod. Toegankelijk én betaalbaar, waarbij je kunt kiezen tussen groepstraining, duotraining en privé training.

Trainingen

Wil je graag starten met tennisles in Soest? Wij verzorgen voor zowel voor jeugd als senioren tennisles op De Toss.  
Zie hier welke mogelijkheden er zijn voor senioren. De jeugd traint bij ons altijd in groepjes van maximaal 8.

Inschrijven

Vanaf maandag 22 maart 2021 start het zomerseizoen op alle verenigingen. De tennis lessen lopen t/m zaterdag 25 september 2021. De tennis lessen en events bij worden gegeven door fanatieke, kwalitatieve en gedreven trainers van The Tennis Factory. Bij alle tennisverenigingen kan de tennis les privé, duo en in groepsverband gegeven worden. Heb jij interesse in het volgen van tennis les bij één van onze aangesloten verenigingen maar ben je nog geen lid? Neem dan snel contact met ons op via [email protected]. Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

Contact

Wil je informatie over de mogelijkheden? Stuur een berichtje! Heb je vragen? Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

tel: 06 22 71 83 92

e-mail: [email protected]