Soester Padel Kampioenschappen

De Soester Padel Kampioenschappen

Hét padeltoernooi van Soest!
Van 17 juni t/m 23 juni kun je bij De Toss Tennis en Padel deelnemen aan dit toernooi.
Schrijf je in met je partner voor de dubbel en kies je eigen speelsterkte. 
Deelnemers ontvangen tevens een leuke goodiebag vol verrassingen van onze sponsoren!

Doe jij mee aan dit gezellige toernooi? Schrijf je hier dan snel in!

Toernooi reglementen
1. De Soester Padel Kampioenschappen wordt georganiseerd door De Toss Tennis & Padel te Soest in week 25 van 17 t/m 23 juni 2024. Op de dagen voorafgaand aan de week zal de indeling bekend gemaakt worden.
2. Op dit toernooi is (naast onderstaande bijzondere toernooibepalingen) het padel toernooi reglement van de KNLTB (nieuwste versie) van toepassing. 
3. Inschrijven kan via de website www.detoss.nl tot en met 10 juni 2024 23:59. Tot dit moment is het mogelijk je inschrijving te wijzigen (via de link in de bevestigingsmail) en zonder verdere gevolgen terug te trekken.
4. De toernooileiding kan uw inschrijving weigeren onder mededeling van de gronden van de weigering.
5. Speelschema: Er wordt gespeeld in poules met een vooraf vastgesteld maximaal aantal koppels per poule. Als het maximaal aantal koppels per onderdeel is bereikt, zal het onderdeel gesloten worden voor inschrijving.
6. Er kan maximaal voor 2 speelsterkstes worden ingeschreven. Bij aanmelding voor 2 speelsterktes mogen er geen verhinderingen worden opgegeven.
7. De toernooileiding heeft bij minder dan 6 inschrijvingen van een onderdeel de bevoegdheid een categorie te laten vervallen c.q. samen te voegen.
8. Het inschrijfgeld bedraagt per speler: € 15,00 per onderdeel. U kunt uitsluitend betalen bij aanvang van het toernooi bij de toernooileiding.
9. De telmethode die tijdens het toernooi wordt gehanteerd is: tijdens de poulefase en de kwartfinales zal er 1 uur lang gespeeld worden, hierbij worden de games doorgeteld en wint degene met de meest behaalde games. in de kwartfinale zal er een winnend punt gespeeld worden bij een gelijkspel. Wie er bij dit punt mag serveren wordt uitgespeeld in de Spaanse toss. In de halve finale en finale gaat het om 2 gewonnen sets, met een tiebreak op 6-6. Bij 1-1 in sets wordt er een volledige 3e set gespeeld. Daarnaast wordt er gespeeld met Golden Point. Dit wil zeggen dat er bij de stand van 40-40 een beslissend punt gespeeld wordt. De ontvangende partij bepaald op wie er wordt geserveerd.
10. Het maximaal aantal geaccepteerde koppels is 40. Onderdelen worden gesloten bij het behalen van het maximaal aantal inschrijvingen.
11. Tijdens dit toernooi mag er 1 verhindering per koppel worden opgegeven in verband met een vol wedstrijdschema . Koppels moeten vooraf met elkaar overleggen welke verhindering zij opgeven. Er zijn geen verhinderingen toegestaan op: zaterdag 22 juni 2024 en zondag 23 juni 2024. Mocht een koppel voor, tijdens of na de planning van de wedstrijden toch een verhindering willen opgeven, zijn wij genoodzaakt dit koppel indien mogelijk te vervangen of dit koppel niet toe te laten tot het toernooi (walkover).
12. Indien de inschrijving niet wordt geaccepteerd of als de speler is uitgeloot ontvang je uiterlijk 11 juni 2024 via de e-mail bericht.
13. De loting van de SPK vindt plaats op 11 juni 2024. Op deze dag zullen ook de schema’s geloot en gepland worden.
14. Het toernooi wordt gespeeld op 2 padel banen bij zowel dag- als kunstlicht.
15. Maandag t/m vrijdag worden de eerste partijen gepland om 17:00 uur. De laatste partijen worden gepland om 22.00uur. In het weekend starten de partijen om 9:00 uur en wordt de laatste wedstrijdronde gepland om 18.00 uur.
16. Bij slechte weersomstandigheden en/of overmacht is de toernooileiding bevoegd om te bepalen wie de wedstrijd gewonnen heeft.
17. Spelers zijn verplicht zich 15 minuten voor de geplande tijd van de wedstrijd zich te melden bij de toernooileiding. Indien u niet aanwezig bent op het tijdstip van spelen, gaat de winst naar de tegenpartij.
18. De uitnodigingen voor de eerste wedstrijd ontvangt u uiterlijk 13 juni 2024 via de e-mail. Het is niet mogelijk om wedstrijden te verplaatsen.
19. Telefoonnummer tijdens de speeltijden van het toernooi is 035-6017278. Buiten de toernooitijden om kunt u mailen naar [email protected]
20. Voor elk onderdeel worden een eerste en een tweede prijs ter beschikking gesteld door onze sponsors.
21. Spelers zijn zich er van bewust:                  
• Dat hun persoonsgegevens verwerkt worden zodat zij deel kunnen nemen aan het toernooi.
• Dat zij geïnformeerd worden over activiteiten rondom het toernooi en over toekomstige toernooien.
• Dat ter promotie van het toernooi er beeldmateriaal gepubliceerd kan worden. Spelers geven met hun aanmelding aan op de hoogte te zijn van mogelijke uitzending van wedstrijden en fragmenten van wedstrijden en verklaren af te zien van hun portretrechten.