Algemene voorwaarden padel lidmaatschap

Algemene voorwaarden padel lidmaatschap De Toss Tennis & Padel 2022

1.Kosten abonnement: €35,- per maand. Het inschrijfformulier is tevens een 
machtigingsformulier voor automatisch incasso van de contributie.
2. Je kunt bij ons lid worden als je een natuurlijk persoon bent. De Toss Tennis & Padel kan je op de padel accommodatie vragen aan te tonen door legitimatie dat jij degene bent wie de baan heeft gereserveerd. 
3. Ingangsdatum: Het lidmaatschap gaat in voor 1 jaar. Als je je inschrijft op bijvoorbeeld 26 februari dan gaat je lidmaatschap in op 1 maart. Een aantal dagen voordat het lidmaatschapin gaat krijg je toegang om banen te reserveren zodat je vanaf 1 maart kan spelen. Je lidmaatschap is in dit geval geldig tot 28 februari volgend jaar.
4. Geldigheidsduur lidmaatschap: (voorbeeld) gaat je lidmaatschap in op 1 maart? Dan loopt je lidmaatschap tot 28 februari volgend jaar.
5. Opzeggen van het lidmaatschap dient minimaal één maand voor afloop van het 
lidmaatschap te worden gedaan. Zeg je je lidmaatschap niet op? Dan verlengen wij deze stilzwijgend met de optie tot maandelijks opzegbaar.
6. Je kunt je lidmaatschap niet overdragen aan iemand anders.
7. Het lidmaatschap kan je alleen online afsluiten op www.detoss.nl. Wanneer je een 
lidmaatschap afsluit ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.
8. De inschrijvingen worden op volgorde verwerkt. Bij 140 leden zetten wij een ledenstop in en kan je je voor de wachtlijst aanmelden.
9. Prioriteit bij reserveren: leden kunnen 7 dagen van te voren een baan reserveren (Niet -leden 2 dagen).
10. Leden mogen onbeperkt padellen. Per dag kan er 1 reservering worden gemaakt.
11. Padel speel je altijd 2 tegen 2. Er zijn 4 spelers nodig om een baan te reserveren.
12. Een lid mag een niet-lid uitnodigen als introducé, tegen betaling van €7,50, met een maximum van 5 keer per persoon.
13. Per reservering mag er maximaal 1 introducé worden meegenomen. Dit kan niet online geboekt worden en moet telefonisch op 035-6017278.
14. Een baanreservering kun je tot 24 uur van te voren annuleren. Wordt een 
baanreservering minder dan 24 uur van te voren geannuleerd maken wij een aantekening als ‘’no show’’. Kom je vaker niet opdagen? Dan blokkeren wij een week lang je mogelijkheid om te boeken.
15. Wanneer er slecht weer op komst is kan je tot maximaal 30 minuten voor aanvang jouw boeking laten annuleren door De Toss Tennis & Padel wanneer er volgens het KNMI tijdens jouw boeking code geel/oranje/rood is in Utrecht betreffende windstoten, hozen, onweersbuien of zware regen. In alle andere gevallen bepaalt De Toss Tennis & Padel of de banen bespeelbaar zijn. Wij gaan uit van: ‘Bij geen bericht gaat het door’.
16. Om een lidmaatschap af te sluiten en te spelen bij ons moet je minimaal 18 jaar zijn.
17. De Toss Tennis & Padel heeft het recht om je lidmaatschap te beëindigen wanneer er niet aan de algemene voorwaarden wordt voldaan