Padel op TV de Toss

27 mei 2021


Met veel plezier kunnen wij melden dat mooie ideeën plannen zijn geworden, en die plannen gaan wij uitvoeren!
Op 17 mei a.s. begint PADEL.NL met de aanleg van 2 mooie padelbanen op ons tennispark.
Daarnaast hebben we meteen een nieuw logo laten ontwerpen door ISB Designs.

Padel is de snelst groeiende nieuwe sport in Nederland. Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk het is en er is steeds meer vraag naar. Bij padel gaat de bal elke keer weer net anders dan je verwacht. In de kooi moet je op alles voorbereid zijn. De bal gaat telkens weer anders en net als je denkt verslagen te zijn, krijg je onverwacht toch weer een tweede kans, bijvoorbeeld door hulp van de wanden. Maar ook het hekwerk van de kooi doet mee in het spel en je mag zelfs helemaal buiten de kooi de bal nog terugspelen. In iedere wedstrijd zitten altijd ook lange en spectaculaire rally’s. Oftewel: Expect the Unexpected!

Ook benieuwd naar Padel? De aankomende tijd zullen wij jullie op de hoogte houden van de voortgang via social media

Voor onze leden zal er de aankomende tijd wel wat veranderen. Zo verdwijnt vanaf a.s. maandag 10 mei baan 8 en zal tijdens de bouw baan 4 tijdelijk niet bespeelbaar zijn.
Wij hopen dat jullie hier niet teveel hinder van ondervinden.
Wij zullen waarschijnlijk van jullie de vraag krijgen waarom we er voor hebben gekozen om baan 8 te laten verdwijnen. Dit willen wij graag uitleggen.
De KNLTB hanteert 90 leden per baan. Op dit moment telt de Toss 300 zomerleden. Dit betekent dat er voldoende baancapaciteit overblijft om te tennissen.
Daarnaast was er anders geen mogelijkheid om de padelbanen aan te leggen.

Wij zijn ontzettend blij dat wij als eerste tennispark in Soest de mogelijkheid hebben om dit neer te zetten en wij hopen dat wij jullie ook kunnen enthousiasmeren!

Nieuwscategorieën KNLTB Padel Mededelingen